Infoa

Siirry alas

Infoa

Viesti kirjoittaja nica lähetetty La Heinä 03, 2010 3:58 am

Kimovaara sijaitsee Etelä-Suomen maalaismaisemissa. Kimovaaran hevostila sijaitsee vajaan kymmenen kilometrin päässä kylästä, jossa kylän läheisyydessä asuvat ihmiset voivat käydä asioillaan.

Kimovaaran hevostilan omistaa Riikka Peltola. Tilalla asustavat myös Riikan aviomies Keijo Peltola, sekä nuoriso Noora ja Elias. Tila on ollut Peltoloiden hallussa jo yli 15 vuotta. Talli tuli Kimovaaran hevostilalle kuitenkin reilusti tilan ostamisen jälkeen, sillä on ikää vajaa 10 vuotta. Tallin rakentamiseen asti tilalla olleet hevoset pysyttelivät pihatossa. Kun ratsastuskoulutoiminta ja lasten valmentautuminen tarvitsi isompia puitteita tilalle rakennettiin maneesi.

Tallilla pidetään ratsastustunteja viitenä päivänä viikossa. Lauantaina ja sunnuntaina tallilla järjestetään valmennuksia, joihin hoitajat voivat mahdollisesti osallistua hoitohevosillaan. Kun tunteja ei ole yksityiset voivat käyttää vapaasti maneesia ja kenttää.
Jokaiselle tallin hevoselle otetaan hoitaja.
Hoitajien tehtäviin kuuluu mm. hevosen harjaus, tunnille laittaminen, tallin siivoaminen tarvittaessa, hoitohevosen varusteista huolehtiminen ja tarvittaessa hevosen liikutus.

Kimovaarassa tapahtuu milloin mitäkin. Lomilla tallilla järjestetään leirejä ja joskus talli järjestää matkoja tapahtumiin tai erilaisiin leiripaikkoihin. Hoitajien on myös mahdollista päästä mukaan kisamatkoille tai jopa kokeilla kilpailla hevosilla. Tallin aitassa voi myös olla yötä, jos sopii siitä Riikan kanssa etukäteen.
Kesäleireille tarvitaan tietenkin myös avustajia, joten hoitajille on hommaa pitkin kesää.

avatar
nica
Thö Pääpahis
Thö Pääpahis

Viestien lukumäärä : 325
Join date : 01.07.2010
Ikä : 25

Näytä käyttäjän tiedot http://kimovaara.palstani.net

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa