Säännöt

Siirry alas

Säännöt

Viesti kirjoittaja nica lähetetty To Heinä 01, 2010 5:05 pm

Kimovaaran hevostila RPG on uutukainen talliroolipeli. Hahmoina toimivat ihmiset ja miljöö sijoittuu Kimovaaran hevostilan ympäristöön.


Foorumin säännöt:

- Rekisteröityminen tapahtuu nimimerkillä, ei ensimmäisen, tai minkään hahmon nimellä!

PELEISTÄ:
- Foorumilla pelataan mieluiten suomeksi. Jos käyttää muita kieliä, niin on varauduttava suomentamaan teksti, jos joku ei sitä osaa itse suomentaa. Jokainen voi toki itse katsoa, haluaako kirjoittaa pelinsä preesenssissä / imperfektissä ja hän / minä-muodossa.
- Kun kirjoitat peliviestiä foorumille käytä puheen alussa ja lopussa lainausmerkkejä "" tai mahdollisesti vuorsanaviivaa -.
- Kun hahmo kuiskaa kursivoi teksti esim. "Iida ei osaa ratsastaa..", Helena kuiskasi.
- Kun hahmo huutaa lihavoi teksti esim. "Saanko ottaa Muumin sisälle?!", Riikka huusi tallin toisesta päästä. Huutamisen voi myös kirjoittaa ISOILLA kirjaimilla.
- Kimovaarassa voidaan pelata on- ja off-pelejä.
  • Online-peli tarkoittaa sitä, että molemmat käyttäjät ovat paikalla. Viestit saavat olla lyhyempiä, mutta peli jäätyy, jos toinen osapuoli poistuu paikalta.
  • Offline-peli tarkoittaa, että peliä voidaan pelata, vaikka kaikki pelissä mukana olevat eivät olisikaan paikalla yhtäaikaa. Viestien tulee olla kuitenkin pidempiä ja toivottavaa olisi, että ne olisivat ainakin 7 rivin pituisia.

- Peleistä saa pidempiä kuvailemalla hahmoaan, tämän ajatuksia toisen pelaajan hahmosta, mielipiteitä, voi kuvailla säätilaa tai paikkaa jossa hahmot ovat. Kuuluuko ympäristöstä ääniä, mitä muut tekevät tai miten hahmosi reagoi vastapelaajan hahmon tekemisiin?
- Anna vastapelaajallesi rauha vastata omaan tahtiin. Ei turhaa hoputtamista, sillä se voi vain pitkittää vastauksen saamista.
- Peleihin saa mennä mukaan! Kannattavaa on kuitenkin kysyä ensin haittaako, jos tulee mukaan peliin, ettei mene keskeyttämään vakavaa tilannetta. Jos otsikossa lukee, että peli on mahdollisesti suunniteltu, se voi tarkoittaa, että muita ei haluta mukaan kyseiseen peliin. Peleistä voi sopia ja pelejä voi suunnitella off-game alueella.
- Pelistä voi aina saada paremman ja helpomman pelata, jos suunnittelee juonta edes vähän ennalta.
- Hahmoilla voi olla korkeintaan 3 peliä menossa samaan aikaan!
- Hahmoja saa toistaiseksi luoda rajoittamattoman määrän, mutta kaikilla tulisi pelata tasapuolisesti, jottei foorumilla loju käyttämättömiä hahmoja!

KÄYTTÄYTYMINEN:
- Forumilla tulee käyttäytyä siivosti!
- Peleissä saa kiroilla kohtuuden merkeissä, mutta jos se menee liiaksi saat varoituksen. Vältetään kuitenkin kiroilua off-game alueella, eli keskusteluissa jne.
- Ketään ei saa haukkua ilkeyttään, ei saa syrjiä eikä kiusata. Jos jotain edellämainittua tulee esille, ota välittömästi yhteys ylläpitäjiin niin selvitämme asian. Haluamme, että kaikilla on mukava olla ja pelata Kimovaarassa.
- Yritetään pelata kaikkien kanssa ja otetaan kaikki huomioon.
- Toisen hahmolla ei saa pelata, eli autohittaus on kiellettyä. Tietenkin asia erikseen, jos saa luvan vastapelaajalta.
- Myöskään kaikki hahmot eivät ole parhaita kaikessa..


HAHMOT:
- Kimovaarassa on monenlaista toimintaa. Tallilla pidetään ratsastustunteja, majoitetaan yksityisiä hevosia ja järjestetään kilpailuja. Kimovaara ei ole mikään mahdottoman iso paikka, joten karsinapaikkoja ei ole tuhottomasti. Sen takia talliin mahtuu vain 5 yksityistä hevosta. Tuntihevosille on 12 paikkaa ja niistä jokaiselle otetaa hoitaja. Myös yksityisiä hevosia on mahdollisuus päästä hoitamaan.
- Jokaisen pelaajan hahmolla täytyy olla listattuna joku asema tallilla:

  • Tuntiratsastaja, jokainen voi itse määritellä hahmonsa tason. Jos on tuntiratsastaja niin voi olla myös tallityttökin, ja miksipä ei myös hoitaja.
  • Tallityttö, pyörii tallilla auttamassa ja tekee niitä hommia mitä hänelle tarjotaan. Ei vakiohoitohevosta, mutta hoitaa hevosia joiden hoitajat eivät ole paikalla.
  • Kakkoshoitaja, jos useampi on halunnut saman hoitohevosen hoitajia on pitänyt ottaa kaksi. Kakkoshoitaja hoitaa hoitohevosensa silloin kun ykköshoitaja ei ole paikalla.
  • Ykköshoitaja, hevosen vakiohoitaja. Pitää huolen, että hevonen on ajoissa tunneilla, harjaa sen, huoltaa varusteet ja liikuttaa pyynnöstä tai sopimuksesta. Voi toki antaa hommia kakkoshoitajalle, tai tallitytölle jos ei niitä itse kerkeä tai halua tehdä.
  • Yksityisenomistaja 3/5, ne jotka omistavat oman hevosen ovat suuressa suosiossa tallilla. Voi olla, että edessäsi jonottaa hoitajaehdokkaita valmiina avustamaan hevosesi hoitamisessa. JOS HALUAT YKSÄRIKSI, OTA YHTEYTTÄ YLLÄPITOON. ENSIMMÄISET HAHMOT EIVÄT VOI OLLA YKSÄREITÄ!
  • Työntekijä 0/4, Kimovaaraan otetaan myös työntekijöitä, kuten ratsastuksenopettaja, tallimestari, tallityöntekijä ja kengittäjä jne..
  • Muu erikoishahmo?, kuten omistajan serkku, omistajan lapsi.. Ota yhteyttä ylläpitoon, jos haluat erikoishahmon itsellesi. Näitä ei oteta montaa ja yleensä laitamme haun pystyyn, jos haemme erikoishahmolle pelaajaa.
avatar
nica
Thö Pääpahis
Thö Pääpahis

Viestien lukumäärä : 325
Join date : 01.07.2010
Ikä : 25

Näytä käyttäjän tiedot http://kimovaara.palstani.net

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa