Moi Dix Mois ja lagailua parvella

Siirry alas

Moi Dix Mois ja lagailua parvella

Viesti kirjoittaja tinna lähetetty La Heinä 10, 2010 2:51 am

Mana pakeni tallilaisia heinävintille, hän oletti ettei kukaan eksyisi sinne vaan hän saisi olla rauhassa siellä. Häntä pelotti hieman olla muiden seurassa, edelleenkin johtuen hänen epäsosiaalisuudestaan ja huonosta suomenkielen taidostaan. Hän sulki silmänsä huokaisten ja painoi mp3-soittimen napit korvilleen. Hän kuunteli Moi Dix Moisia, japanilaista bändiä, jota rakasti yli kaiken.

Sasu oli ollut tänään hyvin reipas, vaikka oli ollut niin kuuma. Hän oli pessyt sen ratsastuksen jälkeen ja vienyt tarhaan, jossa se saisi olla muutaman tunnin. Nyt Mana keräsi voimia, jotta jaksaisi lähteä siivoamaan oriinsa karsinan. Tällä hetkellä kuitenkin hän halusi vain istua hetken ihan yksikseen.

(welcome honeys.)
avatar
tinna
Thö Pääpahis
Thö Pääpahis

Viestien lukumäärä : 157
Join date : 01.07.2010
Paikkakunta : Manan takatasku

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Moi Dix Mois ja lagailua parvella

Viesti kirjoittaja lumivalko lähetetty To Heinä 22, 2010 5:57 pm

//Oona saapuu seuraksi mikäli sinulla ei ole mitään sitä vastaan :3

Oona oli auttanut tuntilaista laittamaan Miltonin kuntoon ja hoitanut ponin tunnin jälkeen. Kun poni sitten oli viety takaisin takalaitumille, oli aika siivota pikkuponin karsina. Oona tiesi, ettei se ollut raskas homma, mutta ulkona oli sen varran kuuma että Oonasta tuntui että hän pyörtyisi jos jatkaisi hommia samoin tein.

Ollakseen hyödyllinen Oona haki vähän vettä sankoon ja meni satulahuoneeseen, suunnitelmissa Miltonin varusteiden pesu, mutta satulahuoneessa oli liikaa porukkaa Oonan makuun, joten hän päätti etsiä rauhallisemman paikan.

Nuori nainen kiipesi heinävintille mukanaan sanko, sieni, satulasaippua ja hoitoponinsa suitset. Yllätyksekseen Oona näki vintillä toisenkin ihmisen, joka näytti kuuntelevan musiikkia. Toisella oli mustat, sinivalkoraidoitetut hiukset, vaaleankellervä iho ja vaatteet, jotka Oona tunnisti jotain japanilaista pukeutumistyyliä muistuttaviksi. Oona oli nähnyt tämän henkilön aiemminkin, muttei ollut päätynyt puheisiin tytön? Pojan? Samapa tuo, kyseisen henkilön, kanssa. Oona tiesi että toinen oli ulkomaalainen, ja ettei tämä puhunut suuremmin suomea, mutta uskoi toisen ymmärtävän yksinkertaisen tervehdyksen: "Hei." Oona hymyili kohteliaasti. "May I sit here?", hän sitten kysyi leveällä englannillaan viitaten kohti läheistä heinäpaalia, sillä toinen ei vaikuttanut erityisen seurankipeältä.

lumivalko
Sivistynyt
Sivistynyt

Viestien lukumäärä : 23
Join date : 13.07.2010
Ikä : 24
Paikkakunta : Korpikuusen kannon alla

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa