Back in bisness

Siirry alas

Back in bisness

Viesti kirjoittaja Johanna lähetetty La Heinä 10, 2010 2:48 am

Tää helle on kyl jotain nii komiaa, harmi vaa elukoitte puolesta. Rika ajatteli ajellessaan pitkin hiekkatietä, jonka oli kuullut vievän Kimovaaraan. Ukki oli kertonut, että talli oli ensimmäinen josta kannattaisi kysellä töitä. Mahtaaks täsä olla jossai joku uimapaikka liki, sen verran muuttun paikat ettei oikein muista mukulavuosista.

Hetken päästä Rika huomasi jo näkevänsä mutkan takaa mahdollisen tallin ja pysäyttikin auton omaan tyylinsä käsijarrun kanssa hiljaiselle tallipihalle. Toivottavast ketään pomo-immeinen ei tätä ihan suorilt nähny, ei välttämät se paras "sisääntulo", hauskaa kylläkin Rika ajatteli noustessaan isoisän Ladasta, päästi koirat myös pihalle ja löi oven kiinni toivoen ettei se putoa tälläkään kertaa.

"Ny pitää si käyttäytyä, plikat" Rika ilmoitti Sushkalle ja Mishkalle. Molemmat katsoivat kiinnostuneena ympärilleen ja lähtivät pihaa tutkivan Rikan perään. "Mahtaaks täält löytyy kettään kelt kysyä niitä röitä?" Rika pohti kävellessään ja kaivoi norttiaskin esiin.

//Anybody??//

edit// Rika lähtee sitten talliin, kun pihalla ei ketää ole.//
avatar
Johanna
Luottohoitaja
Luottohoitaja

Viestien lukumäärä : 243
Join date : 09.07.2010

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa